linken
dank aan

 

 

Baro zonder zijn aanmoedigingen was ik nooit gaan schrijven. In deze moeilijke tijd was hij er alle dagen en nog steeds. Het gedicht langzaam en mijn oude mantel zijn daar het bewijs van zoals nog vele gedichten die ik aan hem heb opgedragen. Hij is een vriend voor het leven geworden.
Die ik nooit genoeg kan danken voor het geen hij voor mij heeft gedaan.

 

 

Willem mijn uitgever een onverwachte vriend die me heel veel steun, moed en vertrouwen heeft gegeven waar ik een hele nieuwe wereld mee kon opbouwen. Die me is blijven aangemoedigen om mijn gedichten niet voor de buitenwereld te versteken, maar ze te laten lezen zodat het andere steun kan geven. Het gedicht Daarvoor ben ik je dankbaar is aan hem opgedragen. Deze site word ook mede door hem mogelijk gemaakt.

 

 

Bianca Marquerit Reumer voor haar oneindige inzet
voor het tekenen van passende tekeningen bij mijn gedichten. Ze toverd werkelijk met haar tekentalent. En de mooie tekening voor mijn bundel Van het diepe dal naar de top van mijn berg

 

 

Gerda YD voor haar foto's die ik vrijblijvend mocht gebruiken bij een aantal gedichten. Haar foto kunst is dan ook niet te evennaren.

 

 

Riava©art voor de mooie lay-out van mijn nieuwe
gedichtenbundel

 

 

Sonja Baeten de mooie Lay-out van mijn eerste gedichtenbundel en de verzamelbundel voetspoor van
woorden en voor het maken van plaatjes bij een aantal gedichten.

 

 

Aan al mijn internetvrienden die me zijn blijven
steunen ook toen het minder ging.
 
Gastenboek